Jobba hos oss

Sedan grundandet 1974 har Delex Teknik AB kommit att bli en av de ledande aktörerna i Sverige inom trådbockning. Vi är stolta över vår långa historia och de relationer vi byggt upp, både med anställda och kunder.

Som en del av Delex-familjen är du mer än bara en kollega, du är en viktig del av vår gemenskap. Upptäck vår passion för innovation och kreativitet – där vi inte bara formar tråd, utan också karriärer. Läs vidare för att utforska vad det innebär att vara en del av vårt engagerade team.

ANSTÄLLD PÅ DELEX –MER ÄN ETT JOBB

Att vara en del av Delex är som att vara en del av en stor och engagerad familj. Här känner jag mig uppskattad och stolt över det arbete vi gör tillsammans varje dag.

Vi har förmånen –och är stolta över– att samarbeta med världskända företag och varumärken. Här producerar vi både slutprodukt och komponenter till allt från kontorsmöbler eller barnprodukter till ingående delar i en bil. Här finns en ständig strävan att vara innovativa och kreativa i alla led, och vårt mål är att vara en långsiktig och pålitlig partner för våra kunder i hela ledet från prototyp till serietillverkning av färdig produkt.

På Delex handlar arbete inte bara om att utföra uppgifter, det handlar om att vara en del av något större. Vi tror på att skapa en arbetsmiljö där varje individ spelar en viktig roll. Här delar vi gemensamma värderingar, och varje anställd är en betydelsefull pusselbit.

Som en del av Delex-familjen får du anställning i ett stabilt och långsiktigt företag som tror på hög arbetsmoral, laganda och lyhördhet för nya idéer. Förutom våra huvudsakliga affärsverksamheter är vi engagerade i lokalsamhället och sponsrar många ideella föreningar i vår bygd. Vi strävar efter att vara en arbetsgivare som inte bara erbjuder ett jobb utan en plats där du kan växa och trivas.

Arbetsroller på Delex –EN MÅNGFALD AV MÖJLIGHETER

Oavsett om du är maskinoperatör i produktionen, bygger kundrelationer som säljare eller driver innovation genom produktutveckling, så har varje arbetsroll på Delex en unik plats i vårt team. Här finns ställare, maskinoperatörer och montörer.

Tillsammans skapar de högkvalitativa produkter, både unika prototyper och serietillverkade komponenter. Inom tjänstemannasektionen hittar du bland annat säljare, ekonomer, inköpare och ordermottagare. Vi har självklart också en kvalitetsansvarig som säkerställer våra höga standarder.

Vilken kategori tillhör du?

Alla är så otroligt snälla och hjälpsamma, vilket verkligen underlättar när man börjar en ny tjänst.

Nellie, operatör robotsvets

Att beskriva Delex är enkelt; ett stabilt företag med sunda värderingar som tänker långsiktigt.

Martin, försäljning marknad

LAGANDA, SAMMANHÅLLNING OCH TRIVSEL PÅ ARBETSPLATSEN

Vi värdesätter och värnar om våra medarbetares välbefinnande. Förutom att erbjuda en stimulerande arbetsmiljö, har vi skapat en atmosfär där du som anställd kan njuta av förmåner som gym, jacuzzi och bastu. Här är vi både kollegor och träningskompisar, som utmanar och peppar lite extra när det behövs. Vi arbetar tillsammans och tränar tillsammans. Vår festkommitté ser även till att vi firar tillsammans. Med quiz och middagar, aktiviteter och arrangemang som främjar gemenskap och stärker relationer.

På Delex möter du ett samspelt team av kollegor som stödjer varandra. Där varje individ bidrar till den positiva atmosfären. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där lagandan är stark. En arbetsplats där sammanhållning och trivsel är nyckeln till framgång. Kort sagt har vi en arbetsplats att växa och trivas på. Gör ditt nästa karriärsteg och bli en del av vår spännande resa!

Välkommen till Delex.

VILL DU VARA EN DEL AV GEMENSKAPEN PÅ DELEX?

Skicka din spontanansökan till Sebastian idag.

Sebastian Mårtensson på Delex AB
Sebastian Mårtensson Inköp / Produktion

+46 (0)370 – 37 46 02